Середа, 24.04.2024, 04:10
Вітаю Вас Гість | RSS

           Цибулівський заклад загальної середньої освіти Знам'янської ОТГ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 2 » ДЕНЬ ЗНАНЬ
07:38
ДЕНЬ ЗНАНЬ

              День знань

 «У школі не можна всьому навчитися — потрібно навчитися вчитися»

Мейєрхольд

       День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з іще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань. Учні   подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрілися зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустріли вчителі  — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — ПОДІЯ.


      Звичайно, головними винуватцями торжества в перший день осені є школярі — від першокласників до вже зовсім дорослих старшокласників.  

     Сьогодні прийнято   дарувати квіти своїм вчителям, а учням  книги, ручки зошити.  Головним подарунком цього року став новий шкільний автобус, придбаний в рамках програми Едуарда Матвійчука «Народний бюджет», який від імені губернатора, районної адміністрації вручила школі заступник голови Великомихайлівської районної державної адміністрації, голова районного осередку Партії регіонів Раїса Савеліївна Коваленко. Усіх присутніх  зворушили її теплі і щирі  слова вітання.  Окрім автобусу всі учні отримали ручки, щоденники, а першокласники ще і парасольки, щоб захиститись від негоди.






       Навіть погода дарувала свою ласку - ясно, лагідне сонце  сприяло святковому настрою. Шкільний двір і  вулиці села наповнилися білими бантами, різноколірними букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань.


Переглядів: 954 | Додав: Цибулівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Форма входу
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Стоп насильству

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz